Nieuwe CEO van Automatic Systems heet Christophe Isaac Castiau

Christophe Isaac Castiau, nieuwe CEO van Automatic Systems, zal zijn ervaring op internationaal niveau en in de mechanische industrie gebruiken om de de groei van het bedrijf te stimuleren.

Trefwoorden: #Automatic Systems, #CEO, #Christophe Isaac Castiau, #toegangscontrole

Lees verder

HR

( Foto: Automatic Systems )

ENGINEERINGNET.BE - Toen Castiau gevraagd werd om CEO te worden, was hij niet op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging, maar liet zich toch snel overtuigen.

Castiau: “De uitdaging is op verschillende niveaus erg interessant. Eerst en vooral is dit een innoverend bedrijf. Ik hou ook van de interne en externe positie van het bedrijf. Wij maken deel uit van de groep IER en van de groep Bolloré, maar kunnen toch zelfstandig handelen. Verder ben ik erg trots om voor een Belgisch bedrijf te werken dat gekend is om zijn kwalitatieve producten en dat essentiële oplossingen biedt voor het dagelijkse leven van mensen.”

Automatic Systems groeit al 6 jaar met 10% per jaar. In 2017 boekte het een omzet van 83 miljoen euro. Tegen 2020 wil het bedrijf de symbolische grens van 100 miljoen euro overschrijden.


Over Castiau
Hij is ingenieur van opleiding en liep school aan de Solvay Brussels School of Economics and Management. Na 15 jaar bij Schindler werkte hij gedurende 6 jaar bij Kone als directeur-generaal in Istanboel.