3 vakbeurzen zetten in op versnelde energietransitie - uitnodiging

Van 9-11 oktober worden in de Nederlandse Brabanthallen drie vakbeurzen georganiseerd die inzetten op versnelde energietransitie: Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat+Power.

Trefwoorden: #Ecomobiel, #energie, #energietransitie, #Industrial Power+Heat, #Vakbeurs Energie, #vakbeurzen

Lees verder

Productnieuws

( Foto: 54events )

ENGINEERINGNET.BE - De Vakbeurs Energie is een beurs voor professionals, gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing.

Ruim 350 exposanten en honderden sprekers zullen producten en ideeën aanbieden voor energiebesparing, energiezuinig bouwen en duurzame bronnen. Van isolatie, bijna energieneutrale gebouwen (BENG), blockchain tot de informatieplicht energiebesparing: alle dimensies van de energietransitie zullen aan bod komen.

Op Ecomobiel kan men terecht voor kennis omtrent praktische oplossingen rond economischer en duurzamer omgaan met mobiliteitsvraagstukken.

Deze zakelijke beurs biedt een platform boordevol innovaties, lezingen, live demonstraties en waardevolle contacten. Aan de hand van een uitgebreid inhoudelijk programma leert men meer over elektrisch vervoer, smart charging en waterstof in mobiliteit. Tevens wordt de stand van zaken in smart charging, laadinfrastructuren en slimme grids getoond.

Industrial Heat & Power is een nieuwe zakelijke beurs specifiek voor professionals betrokken bij de industriële energievoorziening en -transitie. De industrie kan met energiebesparing en verduurzaming van haar processen in belangrijke mate bijdragen aan de energietransitie.

Tijdens deze vakbeurs wordt ook een inhoudelijk programma met verschillende seminars en workshops aangeboden.