• 20/09/2018

Multi-detectie met 2D-cameratechnologie

Controleer je voedingsproducten aan hoge snelheid, met hoge resolutie en contactloos. Visiongeek bouwt een compacte in- of of-line machine die naadloos integreerbaar is in uw productie.

Trefwoorden: #2D-cameratechnologie, #emsys, #Multi-detectie, #visiesytemen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Om voedselveiligheid te garanderen, is het uiterst belangrijk dat de inhoud van de verpakking overeenstemt met het verpakkingsetiket en hetgeen dit vermeldt. Daarnaast is het belangrijk om automatisch te checken of het etiket mooi bevestigd wordt.

Visiongeek ontwikkelde een compact visiesysteem met aandrijfband en uitstoot-unit, in totaal slechts 800 mm breed en gemakkelijk integreerbaar in een bestaande productie-omgeving.
Daarnaast ontwikkelde Visiongeek ook een stand-alone versie die manueel bediend wordt.

De visie-software laat in eerste instantie toe de positie van de pot te bepalen. Vervolgens voert de software 8 controles uit in 5/100e van een seconde. Elke controle resulteert in gegevens die geregistreerd worden. Men kan dus nauwkeurig verifieren wat de oorzaak is van non-conformiteit.

Daarnaast voorziet Visiongeek een unieke functionaliteit, waarmee gecheckt kan worden of de etiketten correct gekleefd en aangedrukt worden op de zijkanten van de pot. Dit voorkomt problemen verderop in de volautomatische verpakkingslijn.


Voor meer informatie:
Visiongeek
Brouwersvliet 21 - B-2000 Antwerpen
T. +32 3 641 89 50 - info@visiongeek.eu - www.visiongeek.euBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciƫle invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.