Kies Apex Dynamics als leverancier voor tandwielkasten

Apex Dynamics is de enige leverancier ter wereld die spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels zelf produceert en uit voorraad (vaak al binnen 2 weken) kan leveren.

Trefwoorden: #Apex Dynamics, #leverancier, #rondsels, #tandheugels, #tandwielkasten

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Apex Dynamics )

ENGINEERINGNET.BE - De afmetingen van deze spelingsarme tandwielkasten, tandheugels en rondsels zijn afgestemd op in de markt gangbare afmetingen waardoor een overstap op de producten van Apex Dynamics een minimale impact heeft op de engineering en montage.

Al 12 jaar is Apex Dynamics actief in de Belgische markt met het actief promoten van haar producten.  Een onverslaanbare combinatie van gedegen advies, enthousiasme, snel antwoord op (aan)vragen, altijd een passende oplossing en een korte levertijd.

De afgelopen jaren zijn een aantal nieuwe ontwikkelingen toegevoegd aan het al uitgebreide productengamma :

  • Volledige “ECO”- serie, bestaande uit 6 typen rechte en haakse tandwielkasten.
  • Tandheugels en rondsels, met de gepatenteerde “Curvic-Plate” connectie voor de hoogste koppels en kleinste speling.
  • Flenstandwielkasten AH en AP, met koppels tot 14.000 Nm nominaal en een speling van <1 boogminuut.
  • Volledige reeks Inox tandwielkasten.
  • Volautomatische smeersystemen voor de tandheugels en rondsels.

Met 49 verschillende productseries spelingsarme tandwielkasten en duizenden verschillende tandheugels en rondsels, zijn we in staat om elke technische uitdaging adequaat en passend in het budget in te vullen.

En in deze tijd van extreem oplopende levertijden van componenten, kunnen we vaak een helpende hand bieden, zodat de productie bij onze klanten door kan gaan.




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.