Bezoek ABISS ter voorbereiding op digitalisering productie - uitnodiging

Het efficiënt, rationeel en doelgericht digitaliseren & integreren van een productieorganisatie begint met een bezoek aan ABISS 2018 in Kortrijk Xpo op donderdag 2 oktober.

Trefwoorden: #ABISS, #digitalisering, #experten, #masterclass, #netwerken, #productie, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

( Foto: ABISS )

ENGINEERINGNNET.BE - Als het bedrijf niet over een oorlogskas beschikt of als je bedrijf snel kredieten kan losweken bij de bank, dan zal men zich snel realiseren dat het digitaliseren en integreren van een productiebedrijf veel geld kost, terwijl de return pas heel wat later voelbaar is in het organisatie of in het nieuwe businessmodel.

Digitaliseren gebeurt het best via een weloverwogen en doelgericht stappenplan, met partiële integraties, zodat alle puzzelstukken uiteindelijk in elkaar passen.

In elk geval is het belangrijk om het aantal trial and errors tot een minimum te beperken, door bestaande praktijkvoorbeelden van collega’s als benchmark te gebruiken en je te omringen met goede integratoren en consultants om zo beginnersfouten te vermijden.


Enkele belangrijke redenen om ABISS 2018 te bezoeken:

  • Consultancy, calls, bezoeken en afspraken kosten geld en vooral ook heel veel tijd. Op ABISS 2018 vind je de belangrijkste platformontwikkelaars, integratoren en consultants onder 1 dak.
  • Inzichten verwerven vergt heel wat studiewerk van veel mensen binnen een organisatie en dit elk vanuit zijn/haar eigen discipline (IT, productie, engineering, supply chain, planning …). Op ABISS 2018 bezoek je het congres en de beurs in teamverband, zet je alle neuzen in dezelfde richting, maar vindt ieder afdelingshoofd er afzonderlijk zijn stuk van de digitaliseringspuzzel.
  • Vermijd dure trials & errors van pioniers en gebruik de ervaring van je voorgangers uit de sector. Op ABISS 2018 vind je de som van alle opgebouwde expertise van technologiepartners, zodat je dure misstappen kan vermijden.
  • Digitalisering is een verzamelnaam voor apps, software en diensten voor IoT, Big Data, Analytics, AI, Machine Learning, Digital Twin, AR/VR, Blockchain, etc… Op ABISS vind je alle facetten om je productie digitaal, geïntegreerd en geconnecteerd te optimaliseren.
  • ABISS 2018 (en ook bezoek aan alle expert classes!) is gratis.