• 12/10/2018

Seeq wordt Gold Sponsor bij OSIsoft PI World Barcelona

De presentaties zullen het toenemend gebruik van de Seeq geavanceerde analytics om beter inzicht te krijgen in de productiedatasets voor procesfabrikanten belichten.

Trefwoorden: #analytics, #Gold Sponsor, #OSIsoft, #OSIsoft PI World, #Seeq

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Seeq, toonaangevend leverancier van geavanceerde analytics oplossingen voor procesfabrikanten, wordt Gold Sponsor bij OSIsoft PI World Barcelona, de grootste bijeenkomst van OSIsoft klanten en partners buiten de Verenigde Staten.

Seeq bouwt voort op machine learning en big data technologieën om sneller inzicht te krijgen in diagnostische, beschrijvende en voorspellende analytics. De Seeq presentaties en partnergesprekken gaan in op de typische voordelen die de klanten van Seeq hiermee realiseren in de olie- en gas-, energie-, farmaceutische, chemische, energie-, mijnbouw-, voedings- en drankenindustrie en andere procesindustrieën.

"De gedrevenheid om steeds meer waarde te genereren uit data in het OSIsoft PI systeem en klantgerichte oplossingen te leveren vanuit onze partnergemeenschap, is echt opmerkelijk", vertelt Tim Johnson, Senior Director of Partners and Resellers, OSIsoft. "Samen kunnen Seeq en OSIsoft bedrijven helpen hun activiteiten en productieresultaten te verbeteren door middel van geavanceerde analytics, zoals bewezen door onze gezamenlijke klanten en partners.”

Naast Gold Sponsoring van PI World en het geven van presentaties in de Oil & Gas en Marketplace sessies, zullen verschillende Europese partners van Seeq hun inspanningen als system integrators en onafhankelijke softwareleveranciers bij het ondersteunen van Seeq presenteren. Seeq’s partnernetwerk omvat inmiddels tientallen partners op zes van de zeven continenten.

Aanbevolen partners die PI World samen met Seeq bijwonen zijn onder andere Amitec uit Oslo, Noorwegen, Wersys uit Keulen, Duitsland, Servelec uit het Verenigd Koninkrijk en Magion uit Den Haag, Nederland.

"Voortbouwend op onze sterke en langdurige 20-jarige samenwerking met OSIsoft, hebben we geconstateerd dat onze klanten steeds meer data opslaan en beheren in het OSIsoft PI systeem", vertelt Børre Heggernes, CTO van Amitec. "Ze hebben behoefte aan snellere, slimmere manieren om deze data te kunnen gebruiken voor het verbeteren van de bedrijfsvoering en dat is precies wat Seeq faciliteert."

De Seeq presentaties omvatten een gezamenlijke presentatie met OSIsoft in de olie- en gasindustrie sessies, waarbij Seeq’s CTO Brian Parsonnet ingaat op use cases voor Seeq. Tijdens de Marketplace sessies zal Mike Purcell, Managing Director voor EMEA bij Seeq, Seeq introduceren.

"De voordelen van de samenwerking tussen OSIsoft en Seeq leiden ertoe dat onze klanten betere productieresultaten behalen met onze producten", aldus Steve Sliwa, medeoprichter en CEO van Seeq Corporation. "Hun succes en feedback over producteisen heeft geleid tot de innovatieve en gebruiksvriendelijke geavanceerde analytics applicatie die Seeq momenteel is."

Recente releases van Seeq zijn erop gericht om grotere implementaties mogelijk te maken door middel van schaalbaarheidsfuncties, en om de Seeq applicaties makkelijker te kunnen toepassen. R20 functies, uitgebracht in juni 2018, bieden onder andere de mogelijkheid van live updates voor Seeq Topics, waarmee inzichten van Seeq voor andere gebruikers worden gepubliceerd, naast uitgebreide machine learning functionaliteit voor klanten die met Seeq voorspellende analytics uitvoeren, alsmede een verbeterd query model voor klanten die toegang hebben tot contextuele data uit SQL-gebaseerde databronnen voor de realisatie van snellere verbindingen met grote databronnen.


Voor de laatste informatie over de deelname van Seeq aan industrie events kunt u terecht op de Seeq website

Seeq
1301 2nd Avenue, Ste. 2850
Seattle, WA 98101
Mike PURCELL
Phone: 44 (0) 7920 181498
mike.purcell@seeq.com

Over Seeq Corporation
Opgericht in 2013, publiceert Seeq softwareapplicaties voor productiebedrijven voor het snel vinden en delen van inzichten in data. Olie & gas, farmaceutica, speciale chemicaliën, nutsbedrijven, duurzame energie en tal van andere verticale industrieën vertrouwen op Seeq om hun productieresultaten te verbeteren, inclusief rendement, marges, kwaliteit en veiligheid. Seeq, met hoofdvestiging in Seattle, is een privaat virtueel bedrijf met werknemers in de Verenigde Staten en vertegenwoordigingen in Azië, Canada, Europa en Zuid-Amerika.

Over OSIsoft, LLC
OSIsoft zet zich in om mensen te helpen bij het transformeren van hun wereld door middel van data. Ons OSIsoft PI systeem verzamelt operationele data van sensoren, productieapparatuur en andere apparaten en zet deze om in rijke, real-time inzichten voor het besparen van kosten, het optimaliseren van de productie of voor het nemen van cruciale bedrijfsbeslissingen.

Het PI systeem wordt toegepast op offshore windparken, olieraffinaderijen, mijnbouwlocaties, farmaceutische faciliteiten en in controlekamers over de hele wereld. Meer dan 1,5 miljard sensor gebaseerde datastromen worden beheerd door het PI systeem. OSIsoft, opgericht in 1980, heeft meer dan 1.200 medewerkers en heeft haar hoofdkantoor in San Leandro, Californië. Ga voor meer informatie naar www.osisoft.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.