• 24/10/2018

Uitbreiding colorimetrische analysers Liquiline CA80

Bezoek de Endress+Hauser stand en Water/Afvalwater Showmobiel op de Aquarama beurs (stand 41) op donderdag 25/10/2018 en ontdek de nieuwe voordelen en mogelijkheden met analysers.

Trefwoorden: #afvalwater, #colorimetrische analysers, #Endress+Hauser, #Liquiline CA80

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Voor Endress+Hauser is de wereld van water en afvalwater al geruime tijd een strategische sector. Dat weerspiegelt zich in de productie van hoogwaardige innovatieve meetapparatuur specifiek ontworpen voor de watersector.

De colorimetrische analysers Liquiline System CA80 bewaken de kritische punten en garanderen nauwkeurige online analyse in water- en afvalwaterapplicaties zodat bijv. de wettelijke lozings- voorschriften zonder problemen gehaald worden.

Innovaties in het Liquiline CA80 analysers portfolio van Endress+Hauser:

  • Analysers voor hardheid, ijzer, aluminium, chromaat en natrium: analysers voor zeer nauwkeurige analyses in de water-, afvalwater- en stroomindustrie
  • Nutriëntanalysers en sensoren: analysers en sensoren voor hoge precisie-analyse van ammonium, nitraat, nitriet, fosfaat en totaal fosfor
  • TOC-, COD- en SAC-analysers: analysers voor uiterst nauwkeurige somparameteranalyse in gemeentelijke en industriële afvalwaterzuivering

Gratis expertisegids: kom hem oppikken op de Endress+Hauser stand (41) op Aquarama
Kom langs op de Endress+Hauser stand (41) op de Aquarama beurs aanstaande donderdag 25 oktober en ontvang de Endress+Hauser expertisegids die een compleet overzicht biedt van de mogelijkheden en voordelen van analysers, in-situ en samplers.


Meer informatie:
www.be.endress.com/liquiline

Endress+Hauser, Carlistraat 17 -19, 1140 Brussel
kris.ameryckx@be.endress.com

 Lees méér over: Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.