Vakbeurs All4Pack biedt volledig aanbod rond verpakkings­technologie

De vakbeurs All4Pack Paris, dat dit jaar doorgaat van 26-29 november, zal 1.350 exposanten verwelkomen die de sectoren Packaging, Processing, Printing en Logistics vertegenwoordigen.

Trefwoorden: #All4Pack, #logistiek, #vakbeurs, #verpakking, #verpakkingstechnologie

Lees verder

Nieuws

( Foto: © Collectif Faust Favart 1024 )

ENGINEERINGNET.BE - All4Pack Paris is een internationale vakbeurs voor verpakkingen en logistiek en biedt een inhoudelijk programma waarin exposanten en bezoekers elkaar kunnen vinden.

Tijdens dit vierdaags evenement worden de huidige markttransformaties aangepakt, daarbij gedreven door de nieuwe behoeften van omni-channel consumenten- en business-to-business handel. Er wordt gebruik gemaakt van de kansen die voortkomen uit industrie 4.0 en die gedicteerd worden door nieuwe wettelijke en milieueisen.

De vakbeurs zal 1.350 exposanten en bijna 80.000 professionals ontvangen met een uitgebreid aanbod dat zowel packaging, processing, printing als logistics omvat. Tijdens de beurs worden verschillende evenementen en themaruimtes georganiseerd:

De All4Pack Creative Lounge een gezellige ruimte gewijd aan innovatie, industriële uitdagingen en trends uit de sector. Er zullen ook producten of diensten getoond worden, die tijdens de beurs een award zullen ontvangen.

In de sectie All4Pack LIVE is er plaats voor presentaties, rondetafelgesprekken, keynotes, interviews en prijsuitreikingen. Er zullen meer dan 30 thema's behandelt worden.

Het All4Pack Startups Lab is een bedrijfsincubator die een licht werpt op de ondernemersdynamiek van de verpakkingssector en die de innovaties van jonge bedrijven bevordert. Meer dan 15 start-ups zuller er live pitchen.