• 29/10/2018

Procesinstrumentatie voor afvalwaterapplicaties

Endress+Hauser bundelt sedert jaren haar instapmodellen in het zogeheten E-direct gamma. Veel meetinstrumenten ontworpen voor afvalwaterapplicaties behoren tot dit E-direct gamma.

Trefwoorden: #afvalwaterapplicatie, #afvalwaterindustrie, #Endress+Hauser, #Procesinstrumentatie

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De E-direct instrumenten van Endress+Hauser voor de afvalwaterindustrie helpen u om kosten te verlagen, te voldoen aan de wettelijke eisen en uw waterkwaliteit constant op een hoog niveau te houden.

Het volledige E-direct productportfolio voor de afvalwaterindustrie is ontworpen om de efficiëntie in basistoepassingen te verhogen. Endress+Hauser helpt u om de industrienormen en wettelijke eisen te waarborgen.

Verder richt het E-direct gamma van Endress+Hauser zich op eenvoud. Eenvoud staat centraal in het gehele proces - van de selectie tot en met de installatie en bediening van de instrumenten en het bestellen ervan. En kwaliteit, dat vinden we bij Endress+Hauser een vanzelfsprekendheid.

Meer informatie :
www.e-direct.endress.com/wastewater

Contact:
Endress+Hauser, Carlistraat 17-19 – B-1140 Brussel
kris.ameryckx@be.endress.com

 Lees méér over: Endress+HauserBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.