• 30/10/2018

Dranetz introduceert nieuwe webapplicatie PQView DE

PQView DE vervangt de Encore Series software als webapplicatie voor gebruik met de vaste monitoring­systemen van Dranetz. Deze applicatie heeft een modern responsive webdesign.

Trefwoorden: #Dranetz, #Electrotek Concepts, #energiemonitoring, #PQView DE, #webapplicatie

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - PQView DE stelt gebruikers in staat om te communiceren met hun monitoringsysteem vanaf vrijwel elk platform, inclusief desktopcomputers, laptops, tablets en smartphones.

Dranetz Technologies introduceert PQView DE als de vervanging van zijn Encore Series Software (ESS) voor toepassing met zijn stroomkwaliteit-, vraag- en energiemonitoringsystemen. ESS werkte met Java plug-ins, die in de nieuwste webbrowsers niet meer worden ondersteund.

PQView DE biedt met een nieuwe en moderne vormgeving de complete functieset waarmee Dranetz softwaregebruikers al langer vertrouwd zijn, maar die nu gebruik maakt van door een moderne cross-browser ondersteunde functies en een responsief ontwerp.

PQView DE is volledig compatibel met alle Dranetz producten die door ESS werden ondersteund, inclusief de 61000 serie, ES-meters en oudere 55xx series DataNodes. PQView DE is gebaseerd op het bedrijfssoftwareplatform PQView, dat is ontwikkeld en ondersteund door zusterbedrijf Electrotek Concepts, waar het wereldwijd wordt gebruikt door afnemers van nutsbedrijven. Hierdoor krijgen PQView DE gebruikers een naadloos migratiepad naar het meer schaalbare en veelzijdige PQView bedrijfssoftwareplatform, naarmate hun behoeften groeien.

"We zijn verheugd dat we dit nieuwe product aan bestaande klanten van Dranetz kunnen aanbieden", aldus David Ellis, President & CEO van Global Power Technology (moederbedrijf). "We zijn ervan overtuigd dat onze klanten het nieuwe moderne ontwerp en de responsieve webinterface zullen waarderen. Degenen die Dranetz overwegen zullen direct de voordelen inzien van het werken met een informatierijk schaalbaar platform dat hen zal helpen om goed geïnformeerd te blijven, naarmate hun behoeften groeien of complexer worden. PQView DE biedt een naadloos upgrade pad van het oudere Encore Series softwareproduct dat het vervangt."

Dranetz heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van permanent geïnstalleerde of vaste stroomkwaliteitsmonitoringsystemen. Het toonaangevende permanente monitoringsysteem omvat de Dranetz HDPQ Power Quality DataNodes, de 61000 serie (61STD, 61SG, 61SGD, 61SGD) van Power Quality instrumenten en de ES serie van vraag- en energiemeters. Alle apparaten zijn volledig compatibel met de nieuwe PQView DE (vervangt ESS) en PQView web compatibele systeemsoftware.


Voor meer informatie:
Rood SA
Z.1 Researchpark 40 – B-1731 Zellik
T. +32 (0)2 466 81 99 - rdewinter@cnrood.be

Brian Todd - btodd@dranetz.com
Ross Ignall - rignall@dranetz.com

Over Dranetz
Dranetz is, met meer dan 100.000 klanten wereldwijd, de toonaangevende leverancier van intelligente monitoringoplossingen voor de vraag naar elektriciteit en energie, alsmede voor de energiekwaliteit. Met het hoofdkantoor in Edison, NJ, VS, produceert Dranetz haar instrumenten in de VS in een ISO 9001 gecertificeerde omgeving. Dranetz is geautoriseerd distributeur van Gossen Metrawatt producten in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Dranetz is een dochteronderneming van Global Power Technology.


Over Electrotek
Electrotek Concepts Inc., opgericht in 1984, geldt wereldwijd als standaard voor monitoringtechnologieën voor energiesystemen en energiekwaliteit, naast adviesdienst. Electrotek is vooral bekend door haar enterprise PQView® softwareplatform dat door meer dan 80 nutsbedrijven op vijf continenten wordt gebruikt. De kantoren in de VS zijn gevestigd in Boston, Massachusetts en Knoxville, Tennessee. Electrotek Concepts, Inc. is een volledige dochteronderneming van Global Power Technology, Inc. Voor meer informatie ga naar www.electrotek.com,
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.