Bezoek Worksafe op 29 november in Namur Expo - uitnodiging

WorkSafe, de nieuwe naam van het vroegere Secura, zal op 29 november 2018 verschillende preventieadviseurs en facilitymanagers samenbrengen in Namur Expo.

Trefwoorden: #Easyfairs, #secura, #vakbeurs, #veiligheid, #Worksafe

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Dieter Willsens van organisator Easyfairs: “We merkten dat, hoewel de security sector booming business is, marktontwikkelingen de nood aan een beurs/netwerkevent uitholden. Daarom is de focus nu toegespitst op arbeidsveiligheid. Uiteraard ook op veiligheid bij maintenancewerken.”

Daarnaast verhuist de tweejaarlijkse vakbeurs, die vorig jaar 4.103 bezoekers trok (3.171 Secura-bezoekers en 932 bezoekers via Infosecurity.be) van Brussel naar Namen en de Namur Expo. Parallel met deze beurs organiseert Arcop, de Franstalige tegenhanger van Prebes, zijn colloquium.

Het nieuwe WorkSafe, dat de steun krijgt van de belangrijkste verenigingen (Febelsafe, FOD Waso, Arcop, Prebes, Prevent, ANPI, CNPP, PVI, ...) verwacht een full-house met een 60-tal exposanten en een 800-tal bezoekers, met name leden van de ‘conseils de prévention’ van Wallonië en Brussel.

Exposanten zijn actief in signalisatie, bewaking en beveiliging, brandbestrijding, veiligheid en gezondheid op het werk, persoonlijke beschermingsmiddelen, opleidingen, ...

Volgend jaar zal WorkSafe ook plaatsvinden in Antwerpen, samen met de vakbeurzen Maintenance en M+R op 27 en 28 maart 2019.