Stoomtechniekdag 2018 zet mogelijkheden van stoom in de verf

Na de succesvolle eerste edities van het nieuwe concept van de Stoomtechniekdag in 2016 en 2017, heeft Energik beslist om dit evenement ook dit jaar opnieuw te organiseren.

Trefwoorden: #Energik, #stoom, #Stoomtechniekdag

Lees verder

nieuws

( Foto: Energik )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens deze dag zullen verschillende sprekers en diverse standen van aanbieders de mogelijkheden van stoom in de verf zetten, ook voor toepassingen die u misschien niet zo vanzelfsprekend vindt.

Het is de bedoeling om nog meer dan vorig jaar de spelers op de stoommarkt (aanbieders en gebruikers) in Vlaanderen met elkaar in contact te brengen. Kennis over stoomtechniek is immers kostbaar.

Op het programma staan ook twee parallelle sessies. In de eerste sessie kan u zich verdiepen in vormen van duurzame stoomproductie en in de tweede sessie wordt het duurzaam stroombeleid besproken.

Tussendoor kan een bezoek gebracht worden aan de beursstanden van een tiental bedrijven actief zijn in de stoomwereld.

De Stoomtechniekdag vindt plaats op woensdag 21 november 2018 in het ‘Huis van de Bouw’ in Zwijnaarde. Een link naar het gedetailleerde programma en meer informatie staat onderaan.


Toegangsprijs

  • Stoomgebruikers en potentiële stoomgebruikers: Gratis
  • Aanbieders van energie, stoom- of verwarmingsinstallaties, projectontwikkelaars, studiebureaus, consultants, ...: 175 euro (excl. BTW)
  • Leden van Energik of het Stoomplatform behorend tot vorige categorie: 100 euro (excl BTW)