Uniflex UWT 2.2 buisoprolsysteem nu met regelbare snelheid

Uniflex, de fabrikant van felsmachines uit het Duitse Karben, heeft een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het al goed bekende gemotoriseerde buisoprolsysteem UWT 2.

Trefwoorden: #buisoprolsysteem, #felsmachine, #machinebouwer, #Uniflex

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - In het nieuwe systeem UWT 2.2 kan de oprolsnelheid voortdurend aangepast worden en dat in de beide richtingen, van 0 tot 50 toeren/min.

Zoals voorheen, wordt het elektrische opwindsysteem met twee pedalen geactiveerd in wijzer- of tegenwijzerzin. Het Uniflex oprolsysteem laat u toe om heel gemakkelijk buizen en leidingen tot een diameter van 1,25 duim op of af te winden.

Regelbare centreerwijzers in vijf posities, hijsringen in verschillende groottes, een snijdiameter tot 65 cm en grote ingebouwde handvatten verzekeren een betere stabiliteit en bediening van het oprolsysteem en verzekeren een perfectie ergonomische houding tijdens het werk.

De wrijvingskoppeling, de beschermde pedaalopstelling en de mogelijkheid om in de grond te verankeren zijn de voornaamste veiligheidsvoorzieningen.

De tool om de juiste lengte van de buis te meten die ook een steunvoet UMS omvat, kan afzonderlijk aangekocht worden.

Dankzij zijn compacte en toch massieve structuur is dit oprolsysteem, dat 70 kg weegt en een maximale laadcapaciteit van 80 kg heeft, een zeer gewaardeerd accessoire bij elke Uniflex felsmachine. Zoals bij alle Uniflex werktuigen waarborgt dit toestel een gegarandeerde "return on investment".

Hieronder een video-animatie:

Voor meer informatie:
www.uniflex.deBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciƫle invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.