5 goede redenen om Indumation 2019 te bezoeken - uitnodiging

Op 6, 7 en 8 februari komt Indumation.be 2019 er opnieuw aan in Kortrijk Xpo. Dit is dit de snelst groeiende vakbeurs voor de automatisering, digitalisering en optimalisering van de Benelux.

Trefwoorden: #automatisering, #engineering, #Indumation 2019, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Indumation )

ENGINEERINGNET.BE - De Benelux-industrie ondergaat momenteel een onvermijdelijke en onstuitbare transformatie. Engineering, maintenance, kwaliteit, productie, verkoop, dienst na verkoop, supply chain, assetmanagement, logistiek en warehousing worden niet alleen geautomatiseerd en gedigitaliseerd, maar maken deel uit van één geïntegreerd masterplan.

Op Indumation.be 2019 zullen 220 Europese leveranciers van componenten, mechatronica, soft- en hardware, robotica, motion control, hightech systemen, ... hun beste oplossingen voorstellen om de maakindustrie, procesindustrie en machinebouw optimaal, geautomatiseerd en geïntegreerd te runnen.

Op de vakbeurs kan er naargelang de skills en uitdagingen van het operationele team ook gekozen worden uit maar liefst 7 technologieroutes, elk met hun eigen competenties, oplossingen en inzichten en bovendien van een hoog Industry 4.0 gehalte.

De initiatiefnemers van de beurs, Agoria en Indumotion, brengen verder ook thema’s en user cases omtrent automatiseren, optimaliseren en digitaliseren voor elk type productie-onderneming en voor elk profiel afdelingshoofd. Naast de uitreiking van de Factory of the Future Awards en de lancering van Mindsphere World kunnen ook 16 expert classes en 10 interactieve demo’s gratis bijgewoond worden tijdens de beurs.

Indumation.be 2019 wil verder de broedplaats worden voor de nieuwste toepassingen omtrent digital twin, blockchain, artificial intelligence, machine learning, augmented reality, man-machine interfaces, chatbots, IoT, Big Data, Analytics en zo veel meer.

Een laatste voordeel van een beursbezoek is dat teamkennis met de nieuwste technologische uitdagingen gematcht kan worden, tijdens contacten met collega's over innoveren, automatiseren en investeren.