M+R: grootste Benelux-event voor procesinstrumentatie - uitnodiging

M+R is uitgegroeid tot het Benelux-event voor procesinstrumentatie in het hart van de grootste Europese (petro)chemiecluster nl. Antwerpen. Bezoek de beurs van 27-28 maart in Antwerp Expo.

Trefwoorden: #easyfairs, #M+R, #proces, #procesinstrumentatie, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - In uw sector is het essentieel om uw productieproces via de juiste instrumentatie continu te kunnen volgen. Om de toenemende complexiteit van bepaalde installaties of onvoorziene onregelmatigheden in het proces optimaal te blijven beheren, heeft u de beste procesinstrumentatie nodig.

M+R is veel meer dan alleen de som van de stands, het is een totaalevent. Ontdek de beste innovaties die oplossingen bieden voor uw uitdagingen, verbreed uw kennis door onze uitgebreide masterclasses of volg de Innovation Tour. Voor ieders wat wils!

Update uw knowhow en expertise
Dankzij de breed opgezette masterclasses krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzicht in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken.

Neem deel aan conferenties over gasdetectie, Process Analyser Technology, tank safety,  IIoT & cybersecurity en andere actuele topics in samenwerking met Endress+Hauser, Honeywell, Siemens, BASF, Jan De Nul, Yokogawa ...

Bovendien geven meer dan 80 exposanten u een klare kijk op de toekomst. Ga naar huis met bergen kennis en tonnen inspiratie!

IE-net Innovation Tour
De Innovation Tour plaatst innovaties in de schijnwerpers. Schrijf in en volg deze begeleide route zodat u zeker geen innovaties mist!  Nadien reikt een professionele jury de Innovation Award uit.

M+R is opnieuw een informatieplatform waar elke professional heel wat inspiratie en nieuwe inzichten kan opdoen. Het volledige randprogramma en de Masterclasses vindt u op www.mr-expo.be.

Gelijktijdig met Maintenance en Worksafe
Wat het event dit jaar uniek maakt, is de synergie met Maintenance, het event rond productiegericht onderhoud en Worksafe, het event rond health & safety op de werkvloer.  Ons aanbod voor u was nog nooit zo groot: 3 vliegen in 1 klap!

Wat mag u daar zeker niet missen?

  • Virtual Maintenance Square: ontdek nieuwe toepassingen zoals VR-brillen
  • Robot Demo Zone: een toekomstvisie van drones, robots,… die zeer snel realiteit kan worden
  • Firetrucks: een brandje blussen, hoe begint u eraan? Kom het testen!

De beurs bezoeken?
Binnen enkele weken opent het event haar deuren. Verlies geen tijd en registreer u vandáág nog online. Registreer via www.mr-expo.be met code 2503 voor uw gratis ticket. Dit ticket is onbeperkt geldig voor drie beurzen en twee dagen: dubbel zoveel zien, dubbel zoveel beleven!


Praktische informatie
M+R 2019: van 27 maart- 28 maart, Antwerp Expo, Hal 1