Bezoek M+R - Benelux-event voor procesinstrumentatie - uitnodiging

Op 27 & 28 maart 2019 opent Antwerp Expo zijn deuren voor M+R 2019. Dit event is uitgegroeid tot hét Benlux-event voor procesinstrumentatie in het hart van de grootste (petro)chemiecluster.

Trefwoorden: #easyfairs, #M+R, #meettechniek, #procesinstrumentatie, #process, #regeltechniek

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE - M+R is veel meer dan alleen de som van de stands, het is een totaalevent. Ontdek de beste innovaties die oplossingen bieden voor uw uitdagingen, verbreed uw kennis door onze uitgebreide masterclasses of volg de Innovation Tour. Bovendien geven meer dan 80 exposanten u een klare kijk op de toekomst. Ga naar huis met bergen kennis en tonnen inspiratie!

Update uw knowhow en expertise
Dankzij de masterclasses krijgt uw knowhow een essentiële update, verwerft u inzicht in nieuwe trends en ontdekt u groeikansen voor uw zaken. Neem deel aan conferenties over gasdetectie, Process Analyser Technology, tank safety,  IIoT & cybersecurity en andere actuele topics in samenwerking met Endress+Hauser, Honeywell, Siemens, BASF, Jan De Nul, Yokogawa…  Het volledige randprogramma en de Masterclasses vindt u op www.mr-expo.be.

Gelijktijdig met Maintenance en Worksafe
Wat het event dit jaar uniek maakt, is de synergie met Maintenance, het event rond productiegericht onderhoud en Worksafe, het event rond health & safety op de werkvloer.  Ons aanbod voor u was nog nooit zo groot: 3 vliegen in 1 klap!

De beurs bezoeken?
Binnen enkele weken opent het event haar deuren. Verlies geen tijd en registreer u vandaag nog via www.mr-expo.be met code 2507 voor uw gratis ticket. Dit ticket is onbeperkt geldig voor drie beurzen en twee dagen. <<

Praktische informatie
Antwerp Expo, Hal 1
Woensdag 27 maart: 10.00 - 18.00u
Donderdag 28 maart: 10.00 - 17.00u