Sarah Hachi-Duchêne wordt Country Manager België bij Colt

Colt ambieert koploper te worden in de Benelux en Frankrijk door klanten bij te staan in hun digitale transformatie met flexibele, on-demand en high-bandwidth netwerkoplossingen.

Trefwoorden: #AT&T, #België, #Benelux, #Colt, #datacenters, #digitaal, #Frankrijk, #high-bandwidth, #netwerk, #NFV, #on-demand, #Paula Cogan, #Sarah Hachi-Duchêne, #SDN

Lees verder

HR

( Foto: Colt )

ENGINEERINGNET.BE - Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels ruim 27.500 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in bijna 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV).

Hachi-Duchêne combineert de job van Country Manager België met die van Regional Sales Director voor Frankrijk en de Benelux. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams. Ook speelt ze een belangrijke rol op het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management.

Paula Cogan, VP sales Europe bij Colt, stelt: “Haar uitgebreide ervaring in de branche, strategische visie, internationale expertise en diepgaande inzicht in de behoeften van klanten zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Colt in de Benelux en Frankrijk. De klantervaring staat centraal in onze strategie en zij zal ervoor zorgen dat we in deze regio’s blijven groeien en onze relaties met onze klanten verder ontwikkelen.”


Hachi-Duchêne beschikt over meer dan 18 jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-marketstrategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T.