VEGAPULS 64 biedt nauwkeurigheid van 1 millimeter

Voor het meten van het niveau van vloeistoffen is de 80 GHz radar-sensor VEGAPULS 64 een perfecte keuze. Zelfs op moeilijke media zoals agressieve zuren, oplosmiddelen, schuim, ...

Trefwoorden: #sensoren, #VEGA, #VEGAPULS64

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De universele eigenschappen van de hoogfrequente VEGA radar werden aangevuld met geoptimaliseerde precisie: dankzij een soft- en hardware-update, meten de radar sensoren met een uitstekende nauwkeurigheid van +/- 1 mm, zelfs over een meetbereik van 30 meter.

Vooral in grote opslagtanks, waar 1 mm hoogte overeenkomt met een enorm volume, of in toepassingen met zeer hoogwaardige stoffen (waar elke druppel telt), bieden deze instrumenten een kwantificeerbaar en doorslaggevend pluspunt.


Klik hier voor de technische fiche

Voor meer informatie:
Vega N.V.
J.Tieboutstraat 67, B-1731 Zellik
T: +32 (0)2 466 05 05 - i.peersman@vega.com - www.vega.com/nl-NL/home_beBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.