MDC-productlijn uitgebreid met NEMA 12 Micro Data Center

Panduit, leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuren en IoT-oplossingen, heeft het industriële NEMA 12 Micro Data Center voorgesteld als uitbreiding van de MDC-productlijn.

Trefwoorden: #kastenbouw, #Micro Data Center, #Panduit, #server

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Panduit )

ENGINEERINGNET.BE - NEMA 12 is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van bedrijfskritische media in industriële netwerken en ruimtebesparing bij het gebruik van computing, opslag en switching op de fabrieksvloer.

In controlekamers en telecommunicatiekasten is vaak een gebrek aan ruimte voor de benodigde netwerkapparatuur. Dankzij de afsluitbare NEMA 12 MDC is alle apparatuur compacter en flexibeler inzetbaar en met kabelmanagement beter te beschermen tegen de industriële gebruiksomstandigheden.

Tim Houghton, Industrial Product Manager bij Panduit: “In het nieuwe Panduit NEMA 12 MDC wordt de beschikbare ruimte optimaal benut, waardoor er plaats is voor netwerk- en opslagapparatuur, UPS’en, servers en koeling. Maar ook voor kabelbeheer, PDU’s, aarding en verbindingen en voorzieningen voor elektrostatische ontladingen (ESD).”


Voor meer informatie: www.panduit.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.