• 07/05/2019

Red Lion kondigt nieuwe merkidentiteit aan

Red Lion Controls, wereldwijde experts op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en networking, heeft een nieuwe merkidentiteit aangekondigd.

Trefwoorden: #communicatie, #controle, #industriële automatisering, #monitoring, #networking, #Red Lion

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De nieuwe merkidentiteit weerspiegelt de voortdurende vorderingen die Red Lion maakt bij het leveren van oplossingen op maat die klanten helpen bij het realiseren operationele excellentie.

"Ik ben verheugd om een nieuw tijdperk voor Red Lion te kunnen aankondigen, een tijdperk dat start met een gloednieuwe look en dat onze klanten meer innovatie en waarde biedt dan ooit tevoren," aldus Jack Lee, bestuursvoorzitter van Red Lion.

"Terwijl ons uiterlijk verandert, blijven de sterke waarden die ons gemaakt hebben tot wie we nu zijn, bestaan. Ik ben trots op de nalatenschap van Red Lion, maar ik wil graag onze commitment aan excellentie opnieuw definiëren.”

De betekenis achter het logo en de slogan
Red Lion staat voor stabiliteit en kracht in de markt, maar ook voor een uitstekende klantenservice. Het nieuwe Red Lion logo is ontworpen om deze zelfde beleving op te roepen, maar dan visueel, waarbij het focust op de initialen - RL - voor eenvoudige herkenning.

Als primaire kleur van het logo straalt titaniumgrijs kracht uit, terwijl een rode driehoek geometrische stabiliteit vertegenwoordigt en de legacy kleur van Red Lion handhaaft.

Het merk Red Lion staat voor uitmuntendheid op elk contactpunt via haar producten, oplossingen en service. De slogan ‘Excellence. Redefined’ bevestigt de hoge standaard van prestaties en integriteit die Red Lion definieert en de voortdurende missie om klanten nog meer zakelijke waarde te bieden.

De komende weken zal Red Lion haar nieuwe merkidentiteit uitrollen over traditionele en digitale verkooppunten.


Voor meer informatie kunt u terecht op www.redlion.net

Over Red Lion Controls
Als wereldwijde specialisten op het gebied van communicatie, monitoring en controle voor industriële automatisering en netwerken, levert Red Lion al meer dan veertig jaar innovatieve oplossingen. Onze automatisering, Ethernet en cellulaire M2M technologie stelt bedrijven wereldwijd in staat om real time inzicht te krijgen in data waarmee de productiviteit verhoogd kan worden.

Productmerken zijn onder andere Red Lion, N-Tron en Sixnet. Met het hoofdkantoor in York, Pennsylvania, heeft het bedrijf kantoren in Amerika, Azië-Pacific en Europa. Red Lion maakt deel uit van Spectris plc, het productiviteitsverhogende instrumentatie- en controlebedrijf.  




Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.