• 23/05/2019

Southco lanceert nieuwe heavy duty actuator

Southco heeft onlangs zijn succesvolle lijn van mechanische actuatoren verder uitgebreid met een nieuwe versie, die een betrouwbare bediening combineert met modern design.

Trefwoorden: #actuator, #Southco

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De AC-11 actuator is gemaakt van zeer sterke, corrosiebestendige materialen en is voorzien van een ergonomische trekhendel die ideaal is voor het op afstand bedienen van een vergrendeling van apparaten in veeleisende toepassingen.

Deze actuator heeft een ovale behuizing die naadloos in de moderne industriële styling past, het verzonken montageontwerp minimaliseert het uitstekende deel. De trekhendel kan eenvoudig bediend worden, zelfs als de operator handschoenen draagt.

De klink kan dus ook worden bediend in veeleisende omgevingen. De AC-11 is verkrijgbaar in zowel vergrendelde als niet-vergrendelde uitvoering en kan geleverd worden met directe, enkele of meerpuntsbediening van het aangesloten slot.

In combinatie met de R4 draaivergrendeling en AC-kabels van Southco vormen de AC-actuatoren een compleet draaivergrendelingsysteem dat een veilige en betrouwbare vergrendeling op afstand biedt voor binnen- en buitentoepassingen.

Productmanager Cindy Bart: "De AC-11 Actuator van Southco is uitermate geschikt voor toepassingen zoals off-road voertuigen en industriële apparatuur met een modern uitzicht. De afgeronde rand zorgt voor een slanke look die een aanvulling vormt op toepassingen waar zowel de bediening als de stijl van cruciaal belang zijn, terwijl het tegelijkertijd een betrouwbare bediening op afstand van een aangesloten vergrendeling garandeert.”


Voor meer informatie over de draaivergrendelingsystemen van Southco,
neem een kijkje op de website www.southco.com of e-mail de klantendienst (24/7) via info@southco.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.