Introductie van microbiologische en biotechnologische oplossingen

Advanced Instruments en LA Biosystems brengen een Belgisch partnerschap tot stand voor verkoop apparatuur aan groeiende biotechnologie-, microbiologie- en voedsel- en drankenmarkten.

Trefwoorden: #Advanced Instruments, #biotechnologie, #I&L Europe Group, #LA Biosystems, #microbiologie

Lees verder

Techniek

( Foto: I&L Europe Group )

ENGINEERINGNET.BE - Advanced Instruments heeft LA Biosystems aangetrokken als exclusief verdeler van zijn portefeuille van osmometers, cryoscopen, fluorometers en het Anoxomat-pottensysteem in België.

LA Biosystems is de dochteronderneming in de Benelux van de I&L Europe Group. Het bedrijf biedt een breed gamma van biotechnologie-, microbiologie- en voedselveiligheidsproducten aan.

Advanced Instruments is een mondiale leverancier van wetenschappelijke en analytische instrumenten voor de klinische, biotech, voedsel- en drankenindustrieën.

Dit bedrijf heeft een portefeuille van op één of meerdere stalen gebaseerde osmometers, met een ontwerp en essentiële functies ter ondersteuning van de klinische en biotechnologiemarkten. Ook verkoopt het zuivel- en melkanalyseapparatuur.

Voorts is het Anoxomat-systeem een oplossing voor microbiologische laboratoria die de kwaliteit van de bacteriële groei willen verbeteren en de werkstroom willen optimaliseren.

"België is een belangrijke markt voor ons," aldus Byron Selman, algemeen directeur bij Advanced Instruments. "Wij investeren in onze portefeuille van osmometers met functies die wij speciaal hebben ontworpen voor de biotechnologiesector. Ook is ons Anoxomat-pottensystem verbeterd."

Door het partnerschap met LA Biosystems die veel klantrelaties heeft in België, kan Advanced Instruments sneller groeien en nieuwe producten blijven lanceren. Daarmee richt het bedrijf zich op de biotech-, klinische en voedsel- en drankenmarkten.