Wat te verwachten op EMO Hannover 2019

181.768 m² is de oppervlakte van 's werelds grootste internationale vakbeurs voor metaalbewerking. De 22ste editie van EMO Hannover zal dit jaar doorgaan van 16-21 september.

Trefwoorden: #EMO Hannover, #metaalbewerking, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

ENGINEERINGNET.BE - De vakbeurs wordt in Duitsland georganiseerd, de op twee na grootste markt voor gereedschapsmachines wereldwijd.

“Zonder twijfel is EMO Hannover het innovatieplatform voor machines, oplossingen en diensten in de metaalbewerking”, benadrukt Christoph Miller, hoofd van de afdeling beurzen bij VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken), de organisator van EMO. Begin-mei hadden zo’n 2030 exposanten uit 47 landen zich al aangemeld, waaronder marktleiders zoals DMG Mori, Mazak, Siemens en vele anderen.

Slimme technologieën voor de intelligente fabriek
Onder het motto smart technologies driving tomorrow’s production spreekt EMO Hannover één van de grootste uitdagingen voor de industrie aan. “Beslissend voor de intelligente fabriek, zijn de omvattende verbindingen binnen netwerken van mensen, installaties en bedrijfsprocessen doorheen de hele waardeketen”, legt Miller uit. Slimme technologieën vormen de sleutel tot een hogere productiviteit, een betere kwaliteit en meer flexibiliteit.

IoT in productie
EMO Hannover pakt uit met haar nieuwe expositiezone IoT in production. Dit platform voor netwerken in productie biedt een compleet overzicht van gegevensbeveiliging en -analyse, procesbewaking, voorspellend onderhoud, kunstmatige intelligentie en beheer van Big Data. IoT in de productie is één van de kernthema’s van EMO Hannover 2019.

Praktisch
Met de code 87k5v registreert u uw gratis toegangskaart op de EMO-website. Hierna ontvangt u uw kaart automatisch in uw mailbox.

Op 17 september organiseert onze partner Tradefairs een ééndaagse chartervlucht naar Hannover. Klik hier voor reservaties en informatie.