• 02/09/2019

Mondiale zet ook dit jaar haar deuren open - uitnodiging

Naar jaarlijkse gewoonte zetten wij eind september de deuren van onze showroom en ons magazijn wagenwijd open voor het publiek. Da's 15 000 m² passie voor metaalbewerking en machines.

Trefwoorden: #metaalbewerking, #mondiale, #opendeurdag

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Mondiale is de referentie in België voor inkoop, verkoop en onderhoud van een ruim gamma metaal­bewerkings­machines.

Groot en klein, conventioneel en cnc, nieuw én tweedehands. Vooral voor de heavy industrie zijn we een belangrijke speler geworden op die tweedehandsmarkt.

Al bijna 100 jaar 'draaien' wij mee in onze branche, ook internationaal. Wij zijn gespecialiseerd in Mondiale draaibanken, freesmachines en kotterbanken. Daarnaast verdelen we ook nieuwe precisiemachines van buitenlandse partners. Onze kracht zit in onze jarenlange expertise, een sterk aanbod en een persoonlijke klantenservice. Maar ook in onze vooruitstrevendheid op de markt.

We beschikken over een enorm machinepark en hebben bijzonder veel onderdelen in voorraad. Ons magazijn is 11.000 m² groot. Onze showroom bestrijkt een extra 4.000 m² en is vrij toegankelijk voor iedereen, niet alleen tijdens de opendeurdagen.

Opendeur: iedereen welkom
Wij nodigen alle geïnteresseerden uit naar het hoogtepunt van ons werkjaar. Kom een kijkje nemen achter de schermen (en onze werktafels) en geniet ondertussen van een hapje en een drankje.

Waar & Wanneer
26, 27 & 28 september van 9:00 tot 17:00
Mondiale site: Gentsesteenweg 311 in Zele

In de kijker

  • Mondiale machines: draaibanken, kotterbanken en bewerkingscentra.
  • Schaublin hoogwaardige precisiemachines met als eyecatcher: de CNC-302.
  • Demo's van Mondiale & Schaublin, Siemens, Heidenhain, Fanuc, Hoffmann en Total.

Hoe aanmelden ?
Laat ons weten met hoeveel personen u komt, zodat wij al het nodige kunnen voorzien.
Mail naar info@mondiale.be of bel +32 (0)9 326 76 50

Heel graag tot dan!
Het Mondiale Team

Voor meer informatie:
Mondiale nv
Gentsesteenweg 311 - B-9240 Zele
Tel.: +32(0)9 326 76 50 - Fax: +32(0)9 326 76 51
info@mondiale.be - www.mondiale.be



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.