Pilz webinar over 7 innovatieve veiligheids­oplossingen

Op 20 september om 13 u organiseert Pilz Belgium een webinar met een update over de zeven innovatieve veiligheids­oplossingen die Pilz dit jaar gelanceerd heeft.

Trefwoorden: #Pilz, #veiligheidsoplossing, #veriligheid, #webinar

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - In 45 minuutjes geeft de Pilz Certified Machinery Safety Expert een update over de nieuwste technische mogelijkheden voor uw machineveiligheid.

Tijdens het webinar introduceren we onder andere een nieuw veilig detectiesysteem. Het LBK systeem werkt op basis van radar en registreert bewegingen. Het heeft hierdoor een veel hogere beschikbaarheid tegenover conventionele systemen zoals laser scanners, matten en lichtschermen. Vocht, rook, stof, spanen en wisselende lichtomstandigheden hebben weinig tot geen invloed.

Het webinar is gratis en open voor alle geïnteresseerden. We maken er een interactief webinar van en staan klaar om uw vragen live te beantwoorden. Welke oplossing is het beste voor uw applicatie? Wat kan Pilz op het gebied van veiligheid in industriële automatisering betekenen?

Dit webinar is een must-have voor iedereen die met machineveiligheid begaan is en op zoek is naar nieuwe oplossingen om de veiligheid en tegelijk de uptime wil verhogen.


Webinar: Top 7 innovatieve veiligheidsoplossingen
20 september van 13u tot 14u15


Registreer hier gratis



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.