• 16/09/2019

Nieuwe Uniflex prikgeleider voor slangen tot 100 mm

Na de PR 12, heeft Uniflex nu de staande PR 14 prikgeleider ontwikkeld voor de noodzakelijke prikgeleiding op de buitenlaag van gasleidingen voor perslucht, stikstof, …

Trefwoorden: #prikgeleider, #slangen, #Uniflex

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Uniflex )

ENGINEERINGNET.BE - Dit top kwalitatief precisietoestel van de bekende Duitse fabrikant is heel robuust, zodat zelfs leidingen met een buitendiameter van 30 tot 100 mm kunnen gegrepen worden.

Daar waar de PR 12 slechts leidingen met een buitendiameter van 8 tot 55 mm of minder toeliet en de PR 10 acht tot 45 mm. Deze drie randapparaten kunnen heel makkelijk bediend worden, zijn CE gekeurd en hebben twee jaar fabriekswaarborg.

Bedrijven die al Uniflex slangenhaspels hebben, kunnen afwisselend de gepatenteerde PR PB prikrollers gebruiken. Dit stevige accessoire, waarvan de lange levensduur gewaarborgd is, kan zelfs slangen en leidingen tot een buitendiameter van 120 mm prikgeleiden langs maximaal vier zijden, in één snel en repetitief proces, dat zichzelf voortdurend aanpast.


Voor meer informatie:
Uniflex Hydraulik GmbH
Robert-Bosch-Straße 50-52 – D-61184 Karben / Frankfurt am Main
T. +49 (0) 6039/9171-270 - www.uniflex.de



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.