Start it @KBC gaat start-ups ook na Brexit ondersteunen

Start it @KBC bundelt de krachten met BLCC en KBC London om, in het kader van een nakende Brexit, startende ondernemers te ondersteunen bij hun plannen om de Britse markt af te tasten.

Trefwoorden: #Brexit, #ondernemen, #start-up, #Start it @KBC

Lees verder

Nieuws

( Foto: rawpixel - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - Ook Britse start-ups en scale-ups die de omgekeerde beweging willen maken, zullen op ondersteuning kunnen rekenen.

Start it @KBC-oprichter Lode Uytterschaut. “Groot-Brittannië ligt niet meer in de bovenste schuif bij start-ups en scale-ups. Zo missen ze kansen, want de Britse markt heeft als vijfde grootste economie van de wereld nog altijd heel wat te bieden.”

“Door samen te werken met BLCC en KBC London geven we Belgische start-ups en scale-ups de kans om op een veilige manier die Britse markt af te tasten. Zonder dat ze meteen al te grote investeringen moeten doen.”

Belgische start-ups en scale-ups uit eender welke sector kunnen bij de Belgian-Luxembourg Chamber of Commerce in Great Britain (BLCC) terecht voor praktische ondersteuning: werkruimtes, vergaderzalen, business lounges in het hart van Londen, ...

BLCC en KBC London zorgen ook voor financieel-, HR- en marktadvies over de Britse markt. De start-ups en scale-ups kunnen ook rekenen op begeleiding om de hindernissen die de Brexit opwerpt over te geraken: importtarieven, contracten, douaneformaliteiten, aanwervingen, ...