NTT lanceert eerste Europese Client Innovation Center

De gloednieuwe ruimte voor co-innovatie in Brussel biedt klanten de mogelijkheid om eigenhandig de eindeloze mogelijkheden van nieuwe technologie en innovaties te ervaren.

Trefwoorden: #artificiële intelligentie, #innovation center, #Internet of Things, #NTT

Lees verder

Techniek

( Foto: NTT )

ENGINEERINGNET.BE - Er zullen inspirerende toepassingen getoond worden op het vlak van big data, artificiële intelligentie, machine learning, Internet of Things (IoT), biosensors en wearables, virtuele realiteit (VR) en ‘augmented reality’ (AR), beveiliging en encryptie.

Andrew Coulsen, CEO van NTT Europe: "Het CIC biedt organisaties uit heel Europa toegang tot baanbrekende technologische vernieuwingen en nieuwe mogelijkheden tot samenwerking. Het is een plek waar men de toekomst kan aanboren, ideeën kan uitwisselen en aan de slag kan gaan met prototypes om zo nieeuwe technologieën en innovaties op de markt te brengen in deze regio."

Het eerste Europese NTT Client Innovation Center biedt organisaties uit de hele regio toegang tot baanbrekende co-innovaties uit heel de wereld, waaronder use cases en prototypes, ontwikkeld door zowel hun eigen R&D-afdeling als hun co-innovatiepartners.


ACHTERGROND
NTT is een wereldwijd technologiedienstenbedrijf dat 28 merken samenbrengt, waaronder NTT Communications, Dimension Data en NTT Security. Wereldwijd stellen ze meer dan 40.000 mensen in dienst.