Cegeka heeft KPN Consulting overgenomen

Het Nederlandse KPN Consulting biedt verschillende op maat gemaakte ICT-advies- en ondersteuningsservices op het gebied van onder andere ICT-strategie, cloudservices en data-analyse.

Trefwoorden: #advies, #Cegeka, #dienstverlening, #ICT, #IT, #KPN Consulting, #overname

Lees verder

Techniek

( Foto: Cegeka )

ENGINEERINGNET.BE - Door deze overname verdubbelt IT-bedrijf Cegeka uit Hasselt haar omzet in Nederland en wordt er één van de grootste IT-serviceproviders. KPN Consulting stelt meer dan 1.000 mensen te werk, waarvan 750 medewerkers en 250 contractors.

Als onderdeel van de transactie zullen beiden een samenwerking aangaan om ervoor te zorgen dat de dienstverlening aan alle klanten ononderbroken blijft en Cegeka zal advies- en ondersteuningsdiensten blijven leveren aan KPN als voorkeursleverancier.

Stijn Bijnens (foto), CEO Cegeka Groep: “Dit is een belangrijke stap voor onze verdere internationale groei. Door deze acquisitie worden onze activiteiten in Nederland even groot als die in België. Daarnaast is lokale verankering een strategisch middel voor ons om dichtbij onze klanten te staan.”

Deze transactie zal naar alle verwachtingen in het eerste kwartaal van 2020 afgerond worden. De dienstverlening van KPN Consulting zal onder de Cegeka-vlag worden voortgezet.