Conferentieprogramma StocExpo 2020 biedt sterke mix aan informatie

StocExpo is het grootste en oudste internationaal evenement op het vlak van opslag van bulkgoederen en vloeistoffen. Het conferentieprogramma werd onlangs bekend gemaakt.

Trefwoorden: #Easyfairs, #opslag van bulkgoederen en vloeistoffen, #StocExpo, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Deze tweedaagse conferentie brengt een sterke mix van informatiesessies met de focus op kritische globale onderwerpen, zoals duurzaamheid, de invloed van energie alternatieven, opkomende markten, de nieuwste technologieën en trends. Hiervoor komen 20 topsprekers aan het woord.

Mark Rimmer, afdelingsdirecteur StocExpo : “De bulk- en vloeistoffenopslag staat voor heel wat nieuwe ontwikkelingen : milieu-eisen, omgevingsfactoren, nieuwe technologieën, nieuwe energiebronnen en -markten. Om niet te spreken over het wijzigende politieke en regulerende landschap.

Wij hebben heel nauwgezet een programma samengesteld waarin al deze onderwerpen aan bod komen met inbreng van de expertise van een schare wereldbekende sprekers. Het programma zal de aanwezige bedrijven helpen om de toekomst te plannen, voor te bereiden en hun actuele activiteiten te optimaliseren.”

De deelnemers aan de StocExpo 2020 conferentie hebben daarnaast ook tal van netwerkgelegenheden en een vakbeurs waar 200 leveranciers uit alle hoeken van de wereld hun laatste innovaties onder één dak voorstellen.


StocExpo - 10 tot 12 maart - Rotterdam Ahoy

Meer informatie over het conferentieprogramma, de beurs bezoeken of zelf als exposant deelnemen, bekomt u telefonisch op +44 (0)20 3196 4300 of ga naar www.stocexpo.com