• 18/02/2020

Mastercourse: het formuleren van een data science-taak

Deze mastercourse zal op 03/04/2020 een overzicht van data science geven en van de opportuniteiten, die deze wetenschap biedt voor innovatie vanuit een industrieel oogpunt.

Trefwoorden: #artificiële intelligentie, #cursus, #data-science, #Sirris

Lees verder

Productnieuws

( Foto: ilexx - 123RF )

ENGINEERINGNET.BE - Deze sessie wil een overzicht bieden van datascience en de mogelijkheden voor innovatie vanuit industrieel oogpunt.

Aan de hand van concrete voorbeelden uit lopende data-innovatieprojecten in verschillende domeinen wordt het iteratieve en creatieve traject van zakelijk inzicht tot dataverkenning beschreven.

Hierbij worden de verschillende stappen van de datascience workflow gevolgd. Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan het soort uitdagingen waarmee men misschien wordt geconfronteerd en aan de gegevens en vaardigheden waarover men moet beschikken om de uitdagingen tot een goed einde te brengen.

Verder worden enkele algemene opvattingen over data-analyse als een basisproduct ontkracht.


Prijs en voorwaarden

  • Normale prijs: 575 EUR
  • Vroegboekkorting of Sirris-lid: 525 EUR
  • Alle prijzen zijn exclusief btw.
  • Een hardcopy van de syllabus is inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Alle sessies worden in het Engels gegeven.

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven voor deze cursus.



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.