Seek Thermal cameras tonen ook verhoogde lichaams­temperaturen (update)

Het Coronavirus lijkt op de terugweg... alhoewel de experten ons waarschuwen voor een 2de golf, die ons binnen afzienbare tijd kan gaan treffen, waardoor soepelere maatregelen niet doorgaan.

Trefwoorden: #coronavirus, #FIREMAX, #Kenbri, #SEEK Thermal camera

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Kenbri )

ENGINEERINGNET.BE - Het zou zomaar kunnen dat de aangekondigde versoepeling van de maatregelen, op termijn wordt herroepen, en we terug tot een periode van gedeeltelijke, of zelfs volledige lock-down worden verplicht. Dit treft naast ons persoonlijk ook ons bedrijfsleven bijzonder hard.

Daarom hebben tussentijds heel wat ondernemingen beslist om, waar mogelijk, hun medewerk(st)ers van thuis uit te laten werken, of zelfs met alternerende (halftijdse) wekelijkse ploegenstelsels van start te gaan, om als dusdanig een permanentie op de plant te garanderen.

Maar dit is niet altijd en overal mogelijk, en is uiteraard geen garantie om het virus uit onze bedrijven te bannen, zodat vroegtijdige detectie toch steeds meer een noodzaak, en een kwestie van gezond verstand wordt...

Daaromtrent hebben we u inmiddels reeds ruim een maand geleden geïnformeerd dat daarbij onze producten van FIRE-MAX en Seek Thermal optimaal kunnen worden ingezet als preventieve screeningtools. Klik hier voor alle technische specificaties.

Zo kan iedereen, dus zeker ook uw eigen bedrijfsbewaking, in één oogopslag zien, wie een verhoogde temperatuur heeft, en kan Corona als dusdanig vroegtijdig worden gedetecteerd.

Hierdoor vermijdt u dan ook vaak kostelijke, en sociaal onwenselijke verregaande maatregelen, zoals daar zijn:

  • Aanschaf van contact thermometers
  • Extra personeelskosten bedrijfsbewaking ten behoeve van de meting
  • Continue ontsmetting meetapparatuur (en extra besmettingsgevaar)
  • Infrastructuur en ruimte impacterende maatregelen, door bijvoorbeeld installatie extra sas
  • ...

Bovendien kan de camera (achteraf) ook voor compleet andere toepassingen worden gebruikt en ingezet, zoals voor warmte indicatie van bewegende onderdelen (bvb. motoren), uitwendige indicatie van hoogte inhoud tanks, etc.


Klik hier voor meer informatie en/of bestelling

Voor meer informatie:
Kenbri Fire Fighting
Gentseweg 309 A1 - B-9120 Beveren
+32(0)3 775 8600 - info@kenbri.be  - www.kenbri.nl