Limburgse start-up app breidt netwerk Euregionaal uit

Limburg Startup (LSU) breidt haar netwerk verder uit buiten de Limburgse grenzen. De LSU-app uit 2018 wordt nu omgevormd tot een nationale start-up app: de Start-up Connector.

Trefwoorden: #accelerator, #app, #Hangar K, #incubator, #Limburg Startup, #LSU, #start-up

Lees verder

Nieuws

( Foto: LSU )

ENGINEERINGNET.BE - Hangar-K, de hotspot voor jonge starters in de regio Kortrijk zal als eerste de nieuwe app adopteren en lanceren bij haar bewoners.

Daarnaast werden er ook al contacten gelegd met start-up hubs in Noord Frankrijk, Nederland en Duitsland.

De Limburg Startup app, die in 2018 gelanceerd werd, is binnen Limburg een succes te noemen. De interactieve app bundelt start-ups, LSU coaches, partners en events in één digitale app en geeft de leden ook de kans om vragen te stellen en zo met elkaar in contact te treden.

Met 1500 downloads, 150 gestelde vragen, 234 geregistreerde coaches en meer dan 250 start-up events is de app onmisbaar geworden voor het Limburgse start-up landschap.

Marc Beenders, Community Manager Limburg Startup: "De naam Startup Connector is natuurlijk niet toevallig gekozen. We willen onze Limburgse start-ups connecteren met heel Vlaanderen en gaan nog een stapje verder door ook naar de Euregio te kijken."

De Startup Connector app is een gratis app die makkelijk te downloaden is via je smartphone in de Apple- of Google Play store.