Vakbeurs wire en Tube door corona verplaatst naar 7-11 december

Zonder draad, kabels en buizen kan geen gebouw worden geconstrueerd, geen brug worden gebouwd en geen vliegtuig opstijgen. Daarom werd beslist om wire en Tube dit jaar toch nog te laten doorgaan.

Trefwoorden: #buizen, #draad, #kabels, #Messe Düsselforf, #Tube, #vakbeurs, #wire

Lees verder

Techniek

( Foto: © Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann )

ENGINEERINGNET.BE - wire en Tube is één van de belangrijkste vakbeurs van de branche waar de nieuwste machines en installaties voor de draad- en buizenproductie, be- en verwerking, eindfabricaten, producten en dienstverlening gepresenteerd zullen worden. Er worden in totaal meer dan 2.000 exposanten uit ongeveer 50 landen verwacht.

Duurzaam, milieuvriendelijk, energiebesparend en innovatief: dat is hoe de meeste producerende bedrijven door de buitenwereld willen worden waargenomen. Echter, de weg daar naartoe gaat voor de technologie­ondernemingen van de draad-, kabel- en buizenindustrieën die intensief gebruik maken van resources, gepaard met hoge kosten.

Reden te meer voor Messe Düsseldorf om in 2020 in te zetten op de ecoMetalsKampagne: tijdens de beurslooptijd zijn er voor het eerst begeleide tours, de zogenaamde ecoMetals-trails, langs de beursstands van exposanten, die nu al duurzaam, resources-besparend en emissie-gereduceerd produceren.

Op wire 2020 zullen de exposanten de nieuwste machines en installaties presenteren voor de productie van draad en draadveredeling, gereedschappen en hulpmaterialen voor de productietechniek, grondstoffen, glasvezeltechnologieën, speciale draden en kabels, meet-, stuur-, regel- controletechnologie, roosterlasmachines, fastener and spring technology.

Tube 2020 toont dan weer de complete procesketen van de buizenindustrie: van machines en installaties voor de buizenproductie, buizenbewerking en buizenverwerking, grondstoffen, buizen en toebehoren, gebruikte machines, gereedschappen voor productietechnieken en hulpmiddelen tot aan meet-, stuur-, regel- en controletechniek.

De buizenhandel, buizenbuigers, buizenzaagmachines, OCTG-technologie, pipelines, profielen, machines en plastic buizen maken het brede, omvangrijke aanbod compleet.


wire en Tube 2020
Messe Düsseldorf
wire: beurshallen 10 tot en met 17
Tube: beurshallen 5, 6, 7a, 7, 8a, 8b en 9
www.wire.de en www.tube.de.