Herschikking vakbeurzen Indumation.be en Indumation Network Event

Beursorganisator Industrialfairs heeft, samen met de belangrijkste technologiebedrijven (vertegenwoordigd door Agoria en Indumotion), de timing van deze automatiseringsevents geheroriënteerd

Trefwoorden: #Agoria, #Indumation.be, #Indumation Network Event, #Indumotion, #IndustrialFairs, #INE, #vakbeurs

Lees verder

nieuws

( Foto: IndustrialFairs )

ENGINEERINGNET.BE - Een aantal technologie­bedrijven hadden immers reeds aangegeven dat de geplande datum van Indumation.be 2021, begin februari te vroeg kwam om optimaal van de heropleving van de conjunctuur in het post-coronatijdperk te kunnen genieten.

Verder benadrukken zij dat een deelname aan een vakbeurs als Indumation.be niet alleen grote budgettaire inspanningen, maar ook een grondige, lange voorbereiding vergt. Bovendien brengt die vakbeurs meer dan 10.000 bezoekers en 1.200 standmedewerkers bij elkaar en we weten nog niet of de strikte corona-regels tegen dan al voldoende afgebouwd zijn.

Daarom verschuift de 6e editie van de automatiseringsvakbeurs Indumation.be naar 2-4 februari 2022. Maar om ook te voldoen aan de vraag van exposanten en bezoekers naar een kleinschaliger automatiseringsevenement in de loop van 2021, zal op 4 maart 2021 een speciale editie van Indumation Network Event XL georganiseerd worden in Kortrijk Xpo. Door de kleinschalige insteek staat nu al vast dat dit event uiteraard Covid-19-compliant zal zijn.

De federaties Agoria en Indumotion en de exposanten van Indumation.be staan unaniem achter deze beslissing.