• 20/05/2020

Sensirion lanceert nieuwe digitale flow meter voor beademings­apparatuur

De wereldwijde vraag voor sensoren voor toepassing in beademingsapparatuur is de afgelopen maanden explosief gestegen. Daarom heeft Sensirion recent de SFM3019 op de markt gebracht.

Trefwoorden: #beademingsapparatuur, #digitale flow meter, #Sensirion

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De SFM3019 is een digitale flow meter die ontwikkeld is voor massa productie. Het flow kanaal is dusdanig ontworpen dat deze een zeer laag druk verlies heeft over het sensor element, dit maakt de sensor zeer geschikt voor beademingsapparatuur.

De sensor is gebaseerd op het door Sensirion gepatenteerde CMOSens Technolgy en meet de flow op 3 procent van de gemeten waarde nauwkeurig zowel lucht- als zuurstofflow en heeft een meetbereik van -10 tot 240 slm. Het sensor signaal wordt intern gelineariseerd en temperatuur gecompenseerd, dit signaal is uit te lezen met een 2Khz 16 bits I²C bus.


Voor meer informatie omtrent deze producten kunt u contact opnemen met:
BMF Systemparts BV
Spaarpot 149 - NL-5667KW  Geldrop
T. +31 (0)40-8512170 - info@bmf-systemparts.com - www.bmf-systemparts.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.