Start it X connecteert bedrijven wereldwijd

Start it X, dat innovatie begeleidt bij grote bedrijven, lanceert een nieuwe matchmaking service waarbij bedrijven in contact gebracht worden met gevestigde scale-ups van over de hele wereld

Trefwoorden: #app, #innovatie, #matchmaking, #scale-up, #start-up, #Start it X

Lees verder

Techniek

( Foto: Start it X )

ENGINEERINGNET.BE - In het internationale scale-up landschap evolueren innovaties zo snel dat veel corporate bedrijven het vaak moeilijk hebben om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Anderzijds prospecteren buitenlandse scale-ups vaak niet in de Benelux, omdat ze denken dat de afzetmarkt er te klein is. Daardoor lopen Belgische bedrijven heel wat businesskansen mis en innoveren ze minder snel dan hun tegenhangers in het buitenland.

Om de Benelux aantrekkelijker te maken als afzetmarkt en om Belgische corporates te helpen innoveren, biedt Start it X internationale scale-ups een soft landing door middel van rechtstreekse contacten met CEO’s en innovation managers van Belgische corporates.

Het focust daarbij op scale-ups die al grote internationale contracten hebben, maar tot nu toe de Benelux-markt niet aanboorden.


De matchmaking service voor scale-ups krijgt een plaats naast hun Membership- en Corporate Innovatie-programma, een betalend programma voor start-ups en scale-ups die zich voor langere tijd willen vestigen in een van de zes coworking hubs. Ze kunnen genieten van de aanwezige expertise en workshops.