Sweco heeft SGI Ingénieurs overgenomen

Het studiebureau SGI Ingénieurs, het Belgische filiaal van SGI Group, werd onlangs overgenomen door Sweco Belgium, dat hiermee zijn expertiseaanbod in Brussel en Wallonië versterkt.

Trefwoorden: #gebbouwentechnieken, #overname, #SGI Ingénieurs, #Sweco

Lees verder

Techniek

( Foto: Sweco - © Jürgen Doom )

ENGINEERINGNET.BE - De buildings- en civiel­technische teams van SGI Ingénieurs werken vanuit de exploitatie­zetel in Louvain-la-Neuve.

Dit bedrijf ontstond in 2009 na een fusie met het engineeringbureau Abcis-Van Wetter en was de Belgische tak van de internationale groep SGI. De 39 medewerkers zijn experten op vlak van stabiliteit, civiele techniek en gebouwentechnieken, en hebben ruime ervaring in hun respectieve domeinen.

Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium: ”De activiteiten, disciplines en klantenprofielen deze bedrijven vullen elkaar op Belgisch grondgebied perfect aan. SGI heeft een heel sterke reputatie in de Brusselse en Waalse markt voor gebouwenstabiliteit en -technieken, en civieltechnische projecten.”

François Dorland, Directeur Général SGI Groupe: “Deze overname is een garantie voor kracht en continuïteit, niet alleen voor ieder van onze medewerkers, maar ook voor al onze klanten in Brussel en Wallonië."