• 17/06/2020

Siemens webinars over Industrial Internet of Things

Industrie 4.0 zorgt voor een revolutie in de manier waarop bedrijven zaken moeten doen om te overleven. Toch blijft het voor bedrijven moeilijk om een start te maken met deze transitie.

Trefwoorden: #Industrial Internet of Things, #Siemens, #webinar

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Eén van de topics waar organisaties mee worstelen is de toepassing van het Internet of Things, meer specifiek het Industrial Internet of Things (IIoT).

Om dit onderwerp te belichten en op een heldere manier uiteen te zetten waar de grootste kansen liggen voor organisaties en hoe zij hierin de eerste stap kunnen zetten ontwikkelde Siemens een serie webinars.

In deze webinarserie leggen experts van de fabrikant uit met welke vier fasen, of pijlers, van IoT-implementatie men rekening moet houden om een succesvolle transitie te realiseren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar manieren om het proces te vereenvoudigen, maar ook naar de stappen die men moet nemen om daadwerkelijk waarde toe te voegen in schaalbare omgevingen.

In de eerste webinar wordt pijler 1 behandeld: Connectiviteit en het monitoren van bedrijfsmiddelen. Hierbij wordt ingegaan op manieren om de productiviteit te verbeteren door machines binnen het volledige machinepark, oud en nieuw, met elkaar te verbinden waardoor er een volledig transparante operatie wordt gecreëerd.

De webinars zijn ‘on demand’ en kosteloos beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Klik hier voor meer informatie
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.