Pascal Fiévez wordt nieuwe CEO van Civadis

In september volgt Pascal Fiévez Benoit Lemaire op als CEO van Civadis, gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de lokale overheden in Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Trefwoorden: #Benoit Lemaire, #CEO, #Civadis, #ICT-oplossingen, #Pascal Fiévez

Lees verder

HR

( Foto: Civadis )

ENGINEERINGNET.BE - De Raad van Bestuur van Civadis heeft het licht op groen gezet voor de uitvoering van het 4-jarenplan, dat Benoit Lemaire samen met zijn collega’s had uitgewerkt, voor de modernisering van het (brede) gamma aan softwareproducten van Civadis.

Dit plan gaat gepaard met een investering van meer dan negen miljoen euro en 18.000 werkdagen. Tegelijk werd ook aangekondigd dat op 1 september Benoit Lemaire opgevolgd wordt door Pascal Fiévez als nieuwe CEO. Zijn opdracht wordt de implementatie van dat industrieel plan.

Fiévez werkt sinds maart 2011 voor NRB. Als ‘vertical director’ heeft hij de verantwoordelijkheid over het salesteam dat instaat voor de klanten in de publieke en sociale sector, goed voor een omzet van om en bij 90 miljoen euro.

Hij is gepokt en gemazeld in ICT en in de Franstalige publieke sector. Hij kan bogen op een zeer rijke ervaring in commerciële en managementfuncties in telecom en ICT-bedrijven als Proximus, WIN, GFI, Orange, Vocalcom.

Daarnaast heeft hij ook een drietal jaren gewerkt als strategisch adviseur in ICT- en telecom-materies voor de Waalse overheid en de Federatie Wallonië-Brussel.


ACHTERGROND
Civadis is ontstaan als de fusie tussen Adéhis, dat reeds deel uitmaakte van de NRB Groep, en Stésud dat in 2013 werd overgenomen. Het maakt deel uit van de Adinfo-structuur, die voor 51% in handen is van NRB.

Adinfo groepeert CEVI (Gent), Logins (Mechelen) en Civadis (Namen), drie specialisten in ICT-oplossingen en -diensten voor de provincies, gemeenten, OCMW’s, politiezones en de hulpverleningszones.