• 29/06/2020

Lapp introduceert Ölflex Servo one cable solutions

Door stijgende energieprijzen en strenge normeringen neemt de wereldwijde vraag naar energiezuinige motoren steeds meer toe. Lapp is de eerste kabelfabrikant om one cable solutions te leveren.

Trefwoorden: #Lapp, #one cable solutions, #Ölflex Servo

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Verouderde niet-energiezuinige motoren die vervangen moeten worden, maken meer en meer plaats voor servomotoren. Vooral bij hoogdynamische toepassingen.

Meer en meer drivefabrikanten gebruiken daarom de zogenaamde ‘1 cable interface’. LAPP was een van de eerste kabelfabrikanten die goedgekeurd was om ‘One Cable Solutions’ (OCS) kabels te maken voor Hiperface DSL van Sick: de Ölflex Servo 7DSL.

Het gamma wordt nu verder uitgebreid, niet alleen voor DSL maar ook voor andere OCS systemen, zoals Sinamics S210, Acuro link, Movilink DDI, SCS open link en Acopos P3. Dit heeft geleid tot de introductie van de Ölflex Servo 3D 7DSL.

Door optimalisatie en vereenvoudiging van de kabelsamenstelling, vindt OCS ook toegang tot meerassige robots. Door zijn specifieke opmaak en EMC-afscherming is deze kabel uitermate torsiebestendig.

Als klap op de vuurpijl vervolledigt de Ölflex Servo 3D 7DSL het drieluik voor alle industriële toepassingen van de Digital Servo Link: statische toepassing, dynamisch in kabelrupsen en hoogdynamisch in robots.

Ga voor meer informatie naar onze website www.lappbenelux.com/productnieuws

Voor meer informatie:
LAPP Benelux B.V.
Van Dijklaan 16 - NL-5581 WG Waalre
Tel: +32 (0)78 35 30 60 - Fax: +32(0)78 35 30 65
marketing.lappbenelux@lappgroup.com - www.lappbenelux.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.