Leon van de Pas is nieuwe CEO van Unifly

Unifly heeft Leon van de Pas aangesteld als CEO om hun volgende groeifase te leiden. Hij volgt Marc Kegelaers op, die het bedrijf gedurende vijf jaar onder zijn hoede had.

Trefwoorden: #Leon van de Plas, #Unifly, #UTM

Lees verder

HR

( Foto: Unifly )

ENGINEERINGNET.BE - Nederlander van de Pas is afgestudeerd in elektrotechniek en economie aan De Haagse Hogeschool. Zijn ervaring omvatte verschillende rollen over de hele wereld met verkoop- en management verantwoordelijkheden.

Hij werkte in zowel kleine opkomende bedrijven als multinationals zoals Philips, Gemalto, Tele Atlas en HERE Technologies. Zijn bijzondere expertise is het vermogen om disruptieve innovaties op de markt te brengen, winnende teams te creëren en uitzonderlijke groei te managen. Hij heeft een achtergrond in medische, draadloze, navigatie-, verlichtings- en IoT-diensten.

Bij HERE Technologies leidde hij de Consumer Business Group en fuseerde deze met de Enterprise Business Group tot een globale IoT Business Group waarbinnen veel nieuwe proposities werden geïnitieerd op het gebied van indoor mapping, fleet-management, supply chain, smart-cities, mobiliteit, enz.

Voor van de Pas bij Unifly kwam, zette hij het regionale hoofdkwartier op in Singapore. Al binnen het eerste jaar bracht hij de regio tot dubbelcijferige groei.


ACHTERGROND
Unifly is marktleider geworden in de nieuwe wereld van het beheer van onbemande voertuigen (unmanned traffic management of UTM).