Voka digitale quick scan helpt bedrijven digitaliseren

Digitaliseren wordt steeds noodzakelijker. Voka heeft daarom samen met Deloitte een online quick scan ontwikkeld die de digitale maturiteit van elke onderneming wil meten en stimuleren.

Trefwoorden: #Deloitte, #digitalisering, #VOKA

Lees verder

Nieuws

( Foto: screenshot website VOKA )

ENGINEERINGNET.BE - De coronacrisis heeft de digitalisering in een stroomversnelling gebracht. Bedrijven die hun werknemers niet kunnen laten telewerken, die hun transacties en facturen niet digitaal kunnen afhandelen of geen webshop hebben, hinken achterop en staan voor een noodzakelijke inhaaloperatie.

Om bedrijven digitaal sterker te maken, hebben Voka en Deloitte Private met de quick scan een unieke tool ontwikkeld. Deze tool werd ontwikkeld binnen het Programma Ondernemerschap van VLAIO om de digitalisering van de Vlaamse ondernemingen te versnellen.

Bedrijven kunnen de scan gratis invullen, ze kunnen hun sector vergelijken met die van sectorgenoten en andere relevante ondernemingen, ze ontvangen concrete tips om de digitale competitiviteit van hun bedrijf te versterken en krijgen advies op maat in een opvolggesprek.


Klik hier om deze tool te ontdekken