Slimme gebouwen bereikbaar voor iedereen?

De digitale transformatie naar slimme gebouwen kent een sterke groei en men verwacht dat een conversie ernaar per jaar met 30% zal toenemen. Siemens biedt hiervoor ondersteuning.

Trefwoorden: #digitalisering, #Siemens, #slimme gebouwen

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Siemens )

ENGINEERINGNET.BE - Slimme gebouwen zijn tijdens en zullen na de coronaperiode absoluut veel aantrekkelijker worden voor iedereen. De conversie naar slimme gebouwen geeft uw bedrijfsactiviteiten een boost. De voordelen zijn legio.

Zo kan een digitaal geactiveerde kantoorruimte worden gepersonaliseerd, zodat bij het inloggen van een werknemer meteen beveiligingsprotocollen, voorkeuren voor klimaatregeling en nog veel meer worden geregeld.

Uw gebouwbeheersysteem wordt als het ware uw “buddy” om de temperatuur te regelen, LED-technologie biedt geavanceerde combinaties van kleur en helderheid om het comfort, de stemming van de gebruikers te beheren en de concentratie en productiviteit van het personeel te verbeteren.

Siemens kan niet enkel helpen in deze transformatie met intelligente en hightech oplossingen, maar voorziet bovendien flexibele en modulaire financieringsmodellen op maat van elk project.


Klik hier en lees het volledige artikel