Maintenance / Pumps & Valves uitgesteld naar 2021

Na uitgebreid telefonisch onderzoek bij bezoekers en exposanten van de duo-vakbeurs Pumps & Valves en Maintenance, was voor beursorganisator Easyfairs uitstel de enige mogelijke conclusie.

Trefwoorden: #corona, #COVID-19, #Easyfairs, #Maintenance, #Pumps & Valves, #uitstel, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens het onderzoek gaven de bezoekers aan dat ze enorm uitkijken om naar Pumps & Valves en Maintenance te komen, maar hiervoor op dit moment vaak nog geen toestemming krijgen van hun werkgever.

Ook het feit dat de Provincie Antwerpen (dd 31/08/2020) rood of oranje inkleurt op de kaart van reisadvies van onze Noorderburen bemoeilijkt de haalbaarheid om Pumps & Valves en Maintenance op 7 en 8 oktober 2020 te laten plaatsvinden. Méér dan 15% van de bezoekers komt uit Nederland, net zoals vele van onze exposanten.

De behoefte naar face-to-face communicatie, interesse om nieuwigheden te ontdekken, technische informatie te vergaren of gewoon over de hele huidige situatie live te praten met leveranciers en sectorcollega's is echt enorm. De vele handige digitale tools die nu gebruikt worden, kunnen deze behoeftes slechts zeer beperkt vervangen.

Easyfairs had nochtans een officieel 'groen licht' van Nationale Veiligheidsraad, werd hun vaste infrastructuur Covid-19 goedgekeurd en werdengoedgekeurde veiligheids- en gezondheidsprotocollen gehanteerd, die specifiek voor handelsbeurzen officieel vastgelegd werden en konden medewerkers en leveranciers in alle veiligheid voorbereidingen uitvoeren.

Maar al deze elementen blijken op vandaag nog niet voldoende om de vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance van 7 en 8 oktober 2020 in Antwerp expo te laten plaatsvinden. Het event wordt daarom integraal doorgeschoven naar woensdag 28 en donderdag 29 april 2021.


www.maintenance-expo.be