Poco Loco investeert 45 miljoen in bijkomende productiefaciliteit

Na de recente investering in een hoogbouwmagazijn plant Paulig, het Finse moederbedrijf van Poco Loco, nu een investering van 45 miljoen in een extra productiefaciliteit voor wraps in Roesel

Trefwoorden: #Paulig, #Poco Loco, #productie, #tex-mex, #wraps

Lees verder

Techniek

( Foto: Poco Loco )

ENGINEERINGNET.BE - Met de investering wil het bedrijf zijn positie als marktleider in tex-mex in Europa versterken en zijn innovatiemogelijkheden vergroten. Paulig is actief in 13 landen en heeft op dit moment 4 tex-mex productiefaciliteiten in Europa, waarvan twee in België.

Deze derde fabriek in Roeselare zou naast de bestaande productiesite en het hoogbouwmagazijn in de Pildersweg gebouwd worden. Op dit moment wordt het dossier voorbereid om de bouwvergunning aan te vragen en als alles verder volgens plan verloopt, zou de productie in de nieuwe fabriek in het voorjaar van 2022 van start gaan.

Paulig wil een duurzame koploper zijn in de voedings- en drankenindustrie en heeft hiervoor ambitieuze klimaatdoelen gesteld. Deze doelstellingen en de algemene impact op het klimaat worden in overweging genomen bij de bouw van de nieuwe fabriek.