electronica 2020 zal virtueel plaatsvinden

Vanwege de huidige Europese reisbeperkingen zal Messe München dit jaar 's werelds toonaangevende handelsbeurs en conferentie voor elektronica organiseren als een virtueel evenement.

Trefwoorden: #covid-19, #electronica, #elektronica, #vakbeurs, #virtueel

Lees verder

nieuws

( Foto: © Messe Munchen )

ENGINEERINGNET.BE - Het digitale format voor electronica in november geeft exposanten de mogelijkheid om digitale beursstands te boeken.

electronica virtual biedt alle klanten ook extra mogelijkheden om te communiceren en te netwerken. Een groot deel van het congres- en ondersteuningsprogramma zal ook digitaal beschikbaar zijn.

Falk Senger, Managing Director van Messe München: “Ook al had een fysieke vakbeurs gehouden kunnen worden met behulp van ons veiligheids- en hygiëneconcept, de laatste ontwikkelingen met betrekking tot reisbeperkingen in veel landen hebben ons gedwongen om onze plannen te heroverwegen.”

Het virtuele evenement wordt aangevuld met een digitale conferentie en een ondersteunend programma. Individuele lezingen en paneldiscussies over onderwerpen zoals automotive, embedded systems, IIoT, 5G, medische elektronica en smart energy zullen online beschikbaar zijn.

Het virtuele format van electronica zal de elektronica-industrie van 10 tot 13 november dus een platform bieden voor wereldwijde discussies in de industrie.


www.electronica.de