• 22/03/2012

Ultimo Intelligent Maintenance Management

Een doordachte aanpak van Maintenance Management is goud waard. Meer inzicht en efficiency en betere samenwerking helpen om de onderhoudskosten te beheersen en het rendement te vergroten.

Lees verder

Productnieuws

Maak gebruik van de webbased Ultimo Maintenance Management software en ervaar:

Transparant Maintenance Management
Zonder een helder overzicht van de assets en inzicht in de verschillende werkzaamheden is professioneel Maintenance Management lastig uit te voeren.

Met Ultimo houdt u grip op de assets, de bijbehorende werkzaamheden en toont u eenvoudig aan dat u aan wet- en regelgeving voldoet.

Doelmatig Maintenance Management
Beheers en bespaar kosten, plan werkzaamheden efficiënt en slim in, reduceer stilstand en verhoog de levensduur van assets. Kortom, vergroot de doelmatigheid.

Ultimo voorziet u van de noodzakelijke tools, zoals intelligente grafische planners en diverse analysemogelijkheden, om Maintenance Management efficiënt en effectief uit te voeren.

Houd tevens grip op uw voorraad- & aankoopbeheer door de juiste producten in de juiste proporties op voorraad te houden en uw leverancierscontracten te borgen.

Integraal Maintenance Management
Optimale resultaten bereikt u eerder als uw software slim samenwerkt met andere bedrijfsapplicaties. Ultimo biedt dan ook integratiemogelijkheden op het gebied van RCM, ERP, MES en OEE.

Nieuw: Lange Termijn Asset Planning
Maak over een lange termijn een slimme begroting m.b.t. onderhoud, renovatie en vervanging van assets afgezet tegen de conditie van deze assets. Zet een extra stap van beheren, uitvoeren & rapporteren naar meten, voorspellen & budgetteren.

Dankzij de modulaire opbouw, flexibiliteit en waar nodig branchespecifieke eigenschappen is de software geschikt voor elke organisatie en branche.

Ultimo biedt ook ondersteuning op het gebied van Facility Management, Fleet Management en IT Service Management. Meer dan 950 organisaties in meerdere landen maken gebruik van de software.


U vindt Ultimo op de vakbeurs Maintenance (18 & 19 april 2012) in Antwerpen, stand A3000.

Meer informatie
Ultimo België
Schaliënhoevedreef 20 - 2800 Mechelen
Tel: +32(0)15 – 444 144
E-mail: sales@ultimo.net
Web: www.ultimo.net

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Ultimo



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.