• 30/05/2012

Nieuwe software voor indienststelling van arbeidsmiddelen - persbericht

Ultimo Belgium heeft onlangs een nieuwe softwaretool ontwikkeld om het indienststellingsproces van arbeidsmiddelen te ondersteunen.

Lees verder

Productnieuws

De wetgever verplicht organisaties dat voor de ingebruikname van diverse arbeidsmiddelen controles worden uitgevoerd en dat deze controles zorgvuldig zijn vastgelegd in een indienststellingsverslag.

Met de Ultimo software beheert u uw indienststellingsdossiers op eenduidige wijze, borgt u het controleproces en toont u op elk moment aan dat u aan de verplichtingen voldoet. Resultaat is een efficinte en duurzame werkwijze om arbeidsmiddelen op een veilige wijze in dienst te stellen binnen uw organisatie.

De softwaretool is in samenwerking met opdrachtgevers uit de industrie en zorg ontwikkeld, zodat de software op goede wijze aansluit bij de dagelijkse praktijk.

Functionaliteit
De module Indienststelling biedt functionaliteit om dossiers aan te leggen, waarin u de betrokkenen, de uitgevoerde controles en de gecontroleerde arbeidsmiddelen kunt vastleggen.

De functionaliteit biedt ook de mogelijkheid om documenten en afbeeldingen te koppelen en naar aanleiding van uitgevoerde controles werkzaamheden uit te laten voeren. Met de geregistreerde gegevens heeft u alles vastgelegd om per arbeidsmiddel een indienststellingsverslag op te vragen.

Mede dankzij de uitgebreide registratie van de stappen en betrokken personen en partijen beschikt u op elk moment over een uitstekend loginstrument voor de controlerende instantie. Standaard beschikbare rapportages ondersteunen u hierbij.

De toepassing kan integraal ingezet worden bij het reguliere beheer en onderhoud dat u met de Ultimo software ondersteunt.


Over Ultimo
Ultimo is een onafhankelijk bedrijf, dat sinds 1988 ervaring heeft opgedaan in het ontwikkelen van software voor het doelmatig beheer van bedrijfsmiddelen en processen. Ultimo levert kwalitatief hoogwaardige standaardoplossingen op het gebied van Facility Management, Maintenance Management, IT Service Management, Fleet Management & Infra Asset Management. Bijna 1000 organisaties in uiteenlopende branches maken gebruik van de Ultimo software.


Meer informatie:
Ultimo Belgium bvba
Mechelen Campus - Schalinhoevedreef 20 - B-2800 Mechelen
Tel: +32(0)15-444144 - Fax: +32(0)15-444145
sales@ultimo.net - www.ultimo.net/benl

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Ultimo Belgium



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.