• 27/06/2012
  • |     BB

Wallecan in handen van Delta Light

Wallecan, verdeler van o.m. gereedschapsmachines, plaatbewerkingsmachines en gereedschappen in Gullegem, is eind mei overgenomen door Delta Light, specialist in architecturale verlichting.

Trefwoorden: #delta light, #gereedschap, #verpakking, #wallecan

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Beide bedrijven liggen vlak naast elkaar. “Sinds juni 2005 zitten we in een gloednieuw pand op het industrieterrein Gullegem-Moorsele," zegt Jan Ameloot, 'corporate strategy manager' van Delta Light.

“We hebben nu 35.000 m² grond ter beschikking. Met de overname komt daar nog eens 9.000 m² bij, ideaal om onze activiteiten verder uit te breiden. Voor Wallecan betekent dit het startpunt van een moderniseringsoperatie. Voor het personeel, de klanten en leveranciers van Wallecan wordt gestreefd naar continuïteit."

De dagelijkse leiding bij Wallecan zal worden voortgezet door Kristof Kesteloot. Zijn moeder Christiane Wallecan blijft nog enige tijd parttime actief in het bedrijf.

De klanten wordt een service beloofd die beter afgestemd is op hun noden. “We gaan de bestaande voorraden, het gamma en de bedrijfsprocessen optimaliseren. Op termijn is het ook de bedoeling om in de buurt een nieuwe locatie te vinden.”

Zelf plant Delta Light immers een uitbreiding naast de bestaande gebouwen op het industrieterrein. “Met deze overname willen we vooral ruimte creëren om efficiënt te kunnen doorgroeien."


(bron: Vraagenaanbod)